Bij Jan van Schaffelaar caravans kunt u terecht voor onderhoud en reparatie aan alle merken caravans. Wij zijn lid van BOVAG en gecertificeerd schadeherstelbedrijf, zodat wij alle schades aan caravans kunnen herstellen. Onze  monteurs hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de caravanbranche!!

 

 

 

 

BOVAG gekeurd op vakantie: een veilig gevoel!!

 

HEEFT U AL EEN AFSPRAAK GEMAAKT VOOR ONDERHOUD AAN UW CARAVAN? 

 

U wilt toch ook veilig rijden met uw caravan? Laat hem dan minimaal elke 2 jaar een BOVAG onderhoudsbeurt geven. Uw caravan wordt dan op alle belangrijke punten gecontroleerd! U weet dan zeker dat de gas en electra installaties in orde zijn, dat uw caravan goed en voldoende remt, en dat de caravan een vochtmeting heeft gehad. Voordeel voor u: u rijdt veilig en de levensduur en restwaarde van uw caravan nemen toe!

 

 

In de werkplaats van Jan van Schaffelaar Caravans worden door ervaren monteurs alle soorten werkzaamheden uitgevoerd aan alle merken caravans. De werkzaamheden variëren van BOVAG keuringen tot het inbouwen en monteren van luxe accessoires zoals caravanmovers.

Daarnaast worden er caravans hersteld met schade voor alle verzekeringsmaatschappijen.
Ook voor alternatieve herstelmethodes kunt u terecht bij Jan van Schaffelaar caravans in Barneveld.

 

 

ERIBA TOURING MODELLEN.

 

Omdat de Eriba Touring modellen een lange levensduur hebben, heeft Jan van Schaffelaar caravans ook de materialen om uw Eriba Touring in topconditie te houden.

U kunt terecht voor nieuwe raamrubbers, andere handgrepen en stickers of een andere disselbak. Daardoor krijgt uw caravan een face lift en gaat hij weer jaren extra mee!!

 

 

 

 

 

Albert Plesmanstraat 6 - 3772 MN Barneveld - Tel: 0342 - 40 00 10 - E-mail: info@schaffelaar-caravans.nl

Geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur en zaterdag van 10.00 - 16:00 uur