Eriba Hymer

Eriba Hymer caravans

Jan van Schaffelaar Caravans in Barneveld is dealer van de Eriba caravans uit de Hymer fabriek  sinds 1990, en dus al meer dan 30 jaar Eriba specialist!

De Eriba Touring modellen zijn in Nederland al jaren zeer gewild.  Ook de andere Eriba met hefdak, de Feeling is zeer succesvol sinds de introductie in 2005. De Eriba Nova Light is al jaren een kwaliteitsproduct. Alle Eriba caravans zijn bekend om hun zeer goede kwaliteit en hoge afwerkingsniveau. Voor 2023 biedt Eriba de volgende series aan:

 Configureer nu het nieuwste model van de gewenste Eriba van 2023. 

 Eriba Touring in 2023 vernieuwd. Als Legend of als Urban

Eriba Feeling – met de nieuwe indeling 515

– Eriba Nova Light – met de prachtige 442 met de v-bedden

 Let op: we hebben op dit moment minder nieuwe caravans staan dan we zouden willen. Kijk even op de site of bel of de gewenste caravan er nog is!

 

Een overzicht van de aanwezige nieuwe caravans inclusief foto’s en de aanwezige opties en prijzen vindt u in het menu onder “Nieuwe caravans” of klik op deze link.

Meer informatie over alle modellen van Eriba (inclusief prijslijsten en brochures en foto materiaal) is te vinden via: www.eriba.nl of download nu via de onderstaande afbeeldingen de volgende mogelijkheden:

Prijslijst 2023 – Brochure 2023 – Brochure 2022 – Brochure Original Parts 

 

Eriba website:

[kiyoh-klantenvertellen]
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this